Toti voluntarii si cativa parinti am trecut in ultimele saptamani prin cateva momente de criza sau poate e mult spus. Poate e doar dezorientare pentru ca Mihaela, cea care ne-a coordonat atata timp, s-a retras din viata scolii. In plus, aproape toti trecem prin schimbari in familie si in viata profesionala. Dar tuturor ne-ar parea rau sa nu mai existe scoala. Inclusiv copiilor.
Asa ca am incercat in ultimele saptamani sa ne distram ca sa uitam ca e vorba de scoala si ca ne apasa responsabilitatea organizarii, planificarii, voluntariatului.
Dupa cateva emailuri in care ne-am dat toti cu parerea si ne-am spus ce ne doare si ce ne lipseste, iata ca mergem mai departe. Urmatoarea activitate planificata este vizita la Auckland Art Gallery si o sesiune de creatie pentru scolari la Kids Club.

Cine ar fi interesat sa vina sa stea si sa faca diverse activitati cu copiii romani, sambata de la 3 la 5 dupa-amiaza? Haideti sa dam zvon in comunitate, poate apar si oameni care nu au copii, dar isi doresc sa petreaca vremea cu copiii romani sau poate sunt alti parinti care nu au auzit de scoala, poate au amanat pana acum sa vina sau poate nu au mai venit de mult timp. Suntem avizi sa primim idei, propuneri, maini de ajutor...

(Madalina)

    S R A

    Ne propunem sa postam nenumarate ganduri, pareri, opinii si impresii legate de Scoala Romaneasca din Auckland. Tu, cititorule, nu ezita sa comentezi la obiect.

    Archives

    June 2011
    March 2011
    May 2010

    Categories

    All
    Voluntari